Psykoterapi

 

Psykoterapi for krop, sind og sjæl

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Psykoterapeuter hjælper også mennesker, der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt.

Jeg interesserer mig for menneskets potentiale for vækst, fordybelse og forandring, derfor arbejder jeg ud fra den teori, at alle kan udvikle sig hvis de bliver mødt med anerkendelse, nærvær og empati.

Det kan være, at du slås med angst, depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. Du kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde dig i en krise, føle dig ude af dig selv eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet.

Når vi har følelsen af at være ”ude af sig selv”, mangler vi kontakt til os selv og vores ressourcer. Det kan give symptomer som angst, depression, selvkritik og perfektionisme.

At føle sig fastlåst i sit liv og i gamle mønstre kan føles som om, at uanset hvad man gør, har det alligevel ingen betydning. Det er som om intet nytter.

Alle kan have brug for hjælp til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Du skal vide at der altid er en vej igennem.